Cerita Lawak - Kisah Abang Curang

Cerita Lawak - Kisah Abang Curang

Suatu hari, seorang suami baru pulang dari meeting (sebenar nye dating) dan melihat isterinya menangis teresak2...

Suami : Kenapa ni yang?

Isteri : Sudah la bang..lepaskan saja saya ni!!

Suami : Eh..kenapa awak cakap camtu plak??

Isteri : Saya tahu..awak ada jumpa perempuan len kan?

Suami : Eh...apa awak cakap ni?? (kontrol konon)

Isteri : Sudah la bang..semua nya dah terbukti...ada perempuan yang jawab telefon masa saya call awak...dah banyak kali..

Suami : Eerr..aaa... ba...baik la..abang mengaku..abang ada perempuan len..tapi..apa yang perempuan tu cakap kat awak?

Isteri : Huh..nyampah..mentang2 saya tak tau omputeh...tapi saya ada hafal apa yang dia cakap..

Suami : Dia cakap apa?

Isteri : Dia cakap.. "The number u have call..cannot be reached at this momment..Please try again"...asal saya telefon je..dia cakap camtu...dia tak reti cakap Melayu ke???

Tiada ulasan:

Catat Ulasan