Kisah Lawak: Doktor dan Pesakit

Kisah Lawak: Doktor dan Pesakit

Ada seorang lelaki yang sakit mata telah pergi mendapat rawatan di klinik mata. Doktor mencadangkannya memakai cermin mata.



Setelah matanya diperiksa, dia bertanya: ” Doktor, selepas pakai cermin mata nanti, boleh ke saya membaca macam orang lain?”

“Dah tentu”, jawab doktor.

“Oh, gembiranya. Dah lama saya buta huruf, akhirnya boleh juga saya membaca,” kata lelaki itu dengan riang.




Doktor  hanya menggeleng kepala.
 

3 ulasan

oo aa lorhh.......lawok bebenornyo nii
hhoohoh
nok perli lah nohhh
padahol dok lawok ponn nooo
lawak bodoh!!!!

kau ni macam bodoh lah..tak lawak diam je lah..at least admin ad jugak work on something daripada kau yang tau nak komen membunuh je..

Haha!,lawak ke!?