Cara Topup Free

Cara Topup Free

Berkesan jugaklah cara topup free, aku dapat dari kawan yang kerja dekat kedai handfon.aku pun duduk bersembang dengan dia..

Aku koreklah rahsia pasal hp,akhirnya cair jugak dia, dia ajar aku cara reload prepaid secara percuma atau TOPUP FREE... Okey,baca keterangan di bawah untuk kegunaan sendiri,,talian 010,012,013,014,017 dan 019,,, lepas ni tak payah korang pergi ke kedai untuk top prepaid,,, cara untuk reload topup dengan cara yang agak illegall.

Cara reload ni cuma boleh di gunakan 20hb sampai 30hb setiap bulan sebab setiap talian ini diupgrade pada masa itu,,, kepada penguna tal8an 010,012,013,014,017 dan 019, dail 1415007 dan tunggu dalam 5 saat, nanti korang dengar seperti bunyi bising,, tunggu sampai bunyi tu hilang pastu dail 9151 dan tunggu sampai 3 saat, pastu masukkan nombor hp korang.

Nanti korang dengar operator cakap "please insert you pin number" pastu korang masukan pin ni 01115543 66651009 00734 tunggu sampai operator cakap "you pin number is done" pastu dail 0405 untuk semenanjung, untuk sabah dan sarawak dail 0406 nanti korang dengar"for airtime topup press 1723"

Lepas tu dail nombor tu, tekan nombor hp korang sekali lagi,,, lepas tu tunggu dalam 5 saat korang akan dengar operator tu cakap "kepala hotak hampa,mana ada benda free zaman sekarang ni!! minyak pun naik 20sen,masuk tandas pun kena bayar!! Semua nak free erk !
Ammmbik ubat !!!

9 ulasan:

  1. siapa yang reka lawak ini lucu sangat 2

    BalasPadam
  2. Gulo pulok.. gulo pulok..

    BalasPadam
  3. Poyo apak ko haktuihhhh...

    BalasPadam
  4. D sbb kn nk brg free..xpasal2 kena gosok telinga free..hahaha

    BalasPadam
  5. x sampai hati operater tu

    BalasPadam