Makcik Kampung dan Bilik Hotel

Makcik Kampung dan Bilik Hotel

"Ada sorang makcik datang ke sebuah kota besar untuk pertama kalinya.

Dia check-in di sebuah hotel mewah dan seorang pelayan membawakan begnya menuju ke bilik yang makcik ni akan menginap.

Si Makcik mengikuti langkah-langkah pelayan itu dan ketika pelayan tersebut menutup pintu, makcik tu melihat ke sekeliling dan marah-marah kepada pelayan tersebut.

"Anak muda, aku mungkin tua dan kampungan, tapi tidak bererti aku ini bodoh! Aku membayar mahal untuk tinggal di hotel ini tapi bilik ini bukanlah bilik yang sesuai dengan bayaran itu! bilik ini begitu kecil, tidak ada kemudahan, tidak ada televisyen, bahkan tempat tidur pun tidak ada!"

"Makcik, ini adalah lift"

Makcik malu tersengih2.....

19 ulasan

kelakarnya..apalah makcik ni baru dalam lift tak sampai lagi lah kat bilik..hahaha. masuk akal juga

Hahahahahahahahah

Hahaha bilik pun warna kelabu tu bukan bilik

lawak2

Huahuahua. .pnya larh sOwt mak cik tU. .

Mkcik pndai tuwhh..

Hahaha..kan dah kene

hahaha..lawak2....

Ini sumer poyo... haktuihhhhh

Keturunan nabi adam keturunan beruk berak merata rata....

Keturunan nabi adam keturunan beruk berak merata rata....

Keturunan nabi adam keturunan beruk berak merata rata....

Ni sumer poyo...haktuihhh

sebenarnya,, keturun nabi adam ni baik,, cuma bdak ni jak gila,, nk melaga2 kn org,, ku rasa bdak ni bkan org islam,, senaja nk org pandang serong dgn org islam,, dia ckap keturunan nabi adam nama nya,, supaya org salahkn org islam, , sebenanya bdak ni keturunan syaitan n ibelis,,,, hshsha

Ni sumer poyo...haktuihhhh

avatar
Tanpa Nama

mak ko babi

Aku rasa budak haktuih ni abk luar nikah

aku setuju ngan ko,.mane2 dia punya komen some sme jer,.maybe dia cume tau eja haktuihh je bende laen tak tau nak eja..

Habis tu kau tu keturunan setan ke haahhab