Makcik Kampung dan Bilik Hotel

Makcik Kampung dan Bilik Hotel

"Ada sorang makcik datang ke sebuah kota besar untuk pertama kalinya.

Dia check-in di sebuah hotel mewah dan seorang pelayan membawakan begnya menuju ke bilik yang makcik ni akan menginap.

Si Makcik mengikuti langkah-langkah pelayan itu dan ketika pelayan tersebut menutup pintu, makcik tu melihat ke sekeliling dan marah-marah kepada pelayan tersebut.

"Anak muda, aku mungkin tua dan kampungan, tapi tidak bererti aku ini bodoh! Aku membayar mahal untuk tinggal di hotel ini tapi bilik ini bukanlah bilik yang sesuai dengan bayaran itu! bilik ini begitu kecil, tidak ada kemudahan, tidak ada televisyen, bahkan tempat tidur pun tidak ada!"

"Makcik, ini adalah lift"

Makcik malu tersengih2.....

19 ulasan:

  1. kelakarnya..apalah makcik ni baru dalam lift tak sampai lagi lah kat bilik..hahaha. masuk akal juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha bilik pun warna kelabu tu bukan bilik

      Padam
  2. Hahahahahahahahah

    BalasPadam
  3. Huahuahua. .pnya larh sOwt mak cik tU. .

    BalasPadam
  4. Mkcik pndai tuwhh..

    BalasPadam
  5. Hahaha..kan dah kene

    BalasPadam
  6. hahaha..lawak2....

    BalasPadam
  7. Keturunan nabi adam keturunan beruk berak merata rata....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Habis tu kau tu keturunan setan ke haahhab

      Padam
  8. Keturunan nabi adam keturunan beruk berak merata rata....

    BalasPadam
  9. Keturunan nabi adam keturunan beruk berak merata rata....

    BalasPadam
  10. sebenarnya,, keturun nabi adam ni baik,, cuma bdak ni jak gila,, nk melaga2 kn org,, ku rasa bdak ni bkan org islam,, senaja nk org pandang serong dgn org islam,, dia ckap keturunan nabi adam nama nya,, supaya org salahkn org islam, , sebenanya bdak ni keturunan syaitan n ibelis,,,, hshsha

    BalasPadam
  11. Aku rasa budak haktuih ni abk luar nikah

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku setuju ngan ko,.mane2 dia punya komen some sme jer,.maybe dia cume tau eja haktuihh je bende laen tak tau nak eja..

      Padam