Cerita Lucu :Orang Bodoh vs Orang Pandai

Cerita Lucu :Orang Bodoh vs Orang Pandai

Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar (berlagak macam org banyak duit!)

Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)

Orang bodoh = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)

Orang pandai = takde motor, takde kereta, takde LRT tapi ada otak (kes suka numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang bodoh = company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi gi minum gak kat cafeteria kena bayar plak tu
Kisah Lawak

Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi company punya nescafe, milo, biskut bla bla bla angkut bawak balik!!!!

Orang bodoh = beli suratkhabar sebab nak tengok nombor ekor je pas tu buang

Orang pandai = orang yg tunggu org bodoh buang pas tu dia kutip ... dapat baca semua sekali wo

Orang bodoh = kentut kuat 2 kat office pas tu bangga ngan baunya

Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi) baunya ... boleh buat unta sakit perut! dhab pun koma sekejap! pas tu bermati-matian salahkan member sebelah guess sapa member sebelah tu? ... sibodoh yg kentut kuat tula!)

Orang bodoh = ada masalah cerita kat orang pandai

Orang pandai = dengar masalah orang bodoh pastu cerita kat orang bodoh yang lain, pas tu membodohkan orang bodoh tu ... jadinya orang bodoh yang pertama tu jadi bodohs (plural)

Ada lagi ... scroll down
















Orang bodoh = orang yg buang masa baca cerita ni!

Orang pandai = saper yang forward cerita ni ...

Jadi yang mana satu pilihan bijak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan