Kisah Sedih

Kisah Sedih

Suami : Kenapa Sayang menangis?

Isteri : Saya telah baca sebuah buku. Sad endinglah bang..

Suami : Buku apa?

Isteri : Buku bank abanglah..

17 ulasan:

  1. Krikk.....krikk...krikk

    BalasPadam
  2. Uwek uwek uwek

    BalasPadam
  3. org yg komen mcm butuh tu yg sbenatnya butuh'

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. lagi2 aku jumpa kau punya haktuihhh,.ko ni memang suka makan sambil berak ehh..tu pasal lu pnya mulut mcm longkang,.

      Padam
  5. Macam pukimak korang..da name pon lawak..rilek2 la bace x payahlah nk mengutuk best ke tak..kalo x puas ati ko buat la lawak sdri..orang kt cnie bce nk release tension je bkn nk serius sangat2 mcm nk buat filem..

    BalasPadam
  6. Yang kte mcam butuh tu sbenarnye dye lagi nasty dri kepala butuh/takuk aku..

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. CIBAI LU ANJING!!! kalau x ska org pnya lawak jngn komen!! ko ni babi ka apa!!! CHOI LU!!

      Padam
    2. HAAAAAAAAAAKKKKKKKTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!!!

      Padam
  8. Eh keturunan nabi ko ni kan ape org komen smuenye x bagus

    BalasPadam
  9. Aku rase die ni keyurunan haram jadah, sume benda yg same je die komen.. bahalol punye manusia..

    BalasPadam