Kisah Sedih

Kisah Sedih

Suami : Kenapa Sayang menangis?

Isteri : Saya telah baca sebuah buku. Sad endinglah bang..

Suami : Buku apa?

Isteri : Buku bank abanglah..

17 ulasan

tak lawak pun

Macam butuh

blur

Krikk.....krikk...krikk

Uwek uwek uwek

org yg komen mcm butuh tu yg sbenatnya butuh'

Macam pukimak korang..da name pon lawak..rilek2 la bace x payahlah nk mengutuk best ke tak..kalo x puas ati ko buat la lawak sdri..orang kt cnie bce nk release tension je bkn nk serius sangat2 mcm nk buat filem..

Yang kte mcam butuh tu sbenarnye dye lagi nasty dri kepala butuh/takuk aku..

Bodoh lagi... haktuihhh lagi gak

Eh keturunan nabi ko ni kan ape org komen smuenye x bagus

Ini sumer poyo.... haktuihhhhh gak

lagi2 aku jumpa kau punya haktuihhh,.ko ni memang suka makan sambil berak ehh..tu pasal lu pnya mulut mcm longkang,.

CIBAI LU ANJING!!! kalau x ska org pnya lawak jngn komen!! ko ni babi ka apa!!! CHOI LU!!

Aku rase die ni keyurunan haram jadah, sume benda yg same je die komen.. bahalol punye manusia..

HAAAAAAAAAAKKKKKKKTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!!!