Lawak Hampeh: Versi 'cepat', versi 'biasa'

Lawak Hampeh: Versi 'cepat', versi 'biasa'

Man, berbadan gemuk ingin kuruskan badanya,lalu dia pergi ke fittnes center. salesgirls di kaunter menawarkan 2 program kepadanya, RM 50 untuk versi 'biasa' dan RM100 utk versi 'cepat' lalu dia pun memilih versi 'biasa', selepas membayar RM50, salesgirls tu menyuruhnya pergi ke bilik No. 5

Man pun masuk la ke bilik No. 5, beberapa minit kemudian seorang awek hot, body lentik, bertetek besar masuk kedalam bilik Man dan mengunci pintu bilik itu, Man pun terkedu. dengan selamber awek tu menanggalkan pakaiannya, lalu berkata "kalau abang dapat tangkap saya, abang boleh buat apa sahaja dengan saya.....hik.hik.hik!" dan awek tu pun terus berlari didalam bilik itu, Man dengan ghairah terus mengejar awek tu. kejar punya kejar sampai laa Man jatuh tersungkur lalu Man pun pengsan

apabila sedar, Man terus menimbang dan mendapati beratnya hilang sebanyak 3kilo. "woww..berbaloi aku bayar RM50 tadi"

keesokkan harinya Man datang,tapi kali ni Man memilih versi 'cepat' punya. salesgirls tu meminta Man masuk ke bilik No. 8 pula

selang beberapa minit, seorang lelaki "bodybuilder" berbadan besar masuk kedalam itu dan menanggalkan pakaian dan terus mengunci pintu bilik itu. Man dengan aneh melihat lelaki tersebut. bodybuilder tu pun berkata "sekarang saya akan kejar kamu didalam bilik ini, tapi kalau saya dapat tangkap awak.............HEHEHEHEHE! ;D

13 ulasan:

  1. keturunan nabi adam....sabaq ok.....xmo la camtu....cool la beb..jgn poyo2 hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ish3,apa nk jd dgn keturunan nabi adam ni..

      Padam
  2. Xmo....xmo..jangan poyo2 kan orang...baik punyer pujuk..
    Kalu aku...kaki nih.. makan dia..

    BalasPadam
  3. Ini sumer poyo.... haktuihhhhhh gak lagi

    BalasPadam
  4. Haktuih² lg..xda keja lain ke mamat sekor ni..telan air liur tu..ni keturunan xbleh pkai..hehe!

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Butuh deq

      Padam
    2. Aku sokong
      ,keturunan nabi adam perangainya x mcm ni

      Padam
  6. Haha sweet kahkah

    BalasPadam