Kisah Jenaka Suami Isteri : Rebut Remote Control

Kisah Jenaka Suami Isteri

Sepasang suami isteri sedang berebut remote tv. Si suami suka tengok bola, manakala si isteri suka tengok rancangan masak2. Gaduh punya gaduh sampai Channel tv asik bertukar-tukar.. kejap bola kejap rancangan masak-masak.. bunyi tv tu jadi tidak menentu macam ni..

" Satu kilo daging ayam DI TENDANG RONALDO MASUK GOL... 5 ulas bawang putih BERDIRI OFSIDE... daging di rebus oleh REFREE sampai empuk... masukkan jintan manis dan YELLOW CARD ke dalam periuk... BOLA DIBAWA LALU di rebus separuh masak... GOAL KEEPER ditusuk jadi sate... PENJAGA GARISAN MENGANGKAT BENDERA tanda sate dah masak.... "

*Jiran sebelah: Ape ke bende yg diorang tonton tu... pelik bebenor bunyinya... dunia2.

22 ulasan:

  1. hahaha...bisa "

    BalasPadam
  2. best jugak :)

    BalasPadam
  3. Hahaha bolehla bolehla...lucu ga

    BalasPadam
  4. hahaha....lawak jgk ni....

    BalasPadam
  5. hahahaha..........lawak .Aku sokong

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. HANG YANG POYO WAHAI BERUK SPESIES PALING HINA

      Padam
    2. HAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKTTTTTTTTTUUUUUIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!!!!!!!!!
      BÂBÍ ÅÑÂK DÀJJÄL YÂNG PALING HINAAAAAAAA

      Padam
    3. hai., jangan ckp camtu tak baik tau DOSA ITU AMALAN SETAN.., tapi betul jgk asyik buat comment camtu jerr mcm nie ke keturunan nabi adam malu beb tercipta halkum cam nie

      Padam
  7. hahahahahahahhahha......lawak btul dunia skang nih....

    BalasPadam
  8. Kakakakah...tak bleh bla...lawak

    BalasPadam
  9. Jgn layan tu malaon yg bernama "keturunan nabi adam"
    Bongok..pergi tadika diajar berckp
    Tp skg pndai ckp poyo seja..om grre gere

    BalasPadam
  10. Hahahaha....
    Lawak !!!

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. ko ni terpoyo pyo memang celake kau ehh.. sbab aku thu kat mane ko punye rumah .......siap lah kau haaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkttttuihhhhhhhhhhh

      Padam
    2. MAY THE BABUN BE WITH YOU

      Padam
  12. fuck lah, kw pnya poyo. .

    BalasPadam
  13. Haktuihhh

    BalasPadam