Kisah Jenaka Suami Isteri : Rebut Remote Control

Kisah Jenaka Suami Isteri

Sepasang suami isteri sedang berebut remote tv. Si suami suka tengok bola, manakala si isteri suka tengok rancangan masak2. Gaduh punya gaduh sampai Channel tv asik bertukar-tukar.. kejap bola kejap rancangan masak-masak.. bunyi tv tu jadi tidak menentu macam ni..

" Satu kilo daging ayam DI TENDANG RONALDO MASUK GOL... 5 ulas bawang putih BERDIRI OFSIDE... daging di rebus oleh REFREE sampai empuk... masukkan jintan manis dan YELLOW CARD ke dalam periuk... BOLA DIBAWA LALU di rebus separuh masak... GOAL KEEPER ditusuk jadi sate... PENJAGA GARISAN MENGANGKAT BENDERA tanda sate dah masak.... "

*Jiran sebelah: Ape ke bende yg diorang tonton tu... pelik bebenor bunyinya... dunia2.

22 ulasan

Ini sumer poyo... haktuihhnhh

haha ade2 je.

hahaha...bisa "

avatar
Tanpa Nama

best jugak :)

Hahaha bolehla bolehla...lucu ga

Ini sumer poyo...haktuihhhhh

hahaha....lawak jgk ni....

hahahaha..........lawak .Aku sokong

Ni sumer poyo...haktuihhh...

hahahahahahahhahha......lawak btul dunia skang nih....

Kakakakah...tak bleh bla...lawak

Jgn layan tu malaon yg bernama "keturunan nabi adam"
Bongok..pergi tadika diajar berckp
Tp skg pndai ckp poyo seja..om grre gere

Hahahaha....
Lawak !!!

Ni sumer poyo...haktuihhh

Haha

ko ni terpoyo pyo memang celake kau ehh.. sbab aku thu kat mane ko punye rumah .......siap lah kau haaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkttttuihhhhhhhhhhh

HANG YANG POYO WAHAI BERUK SPESIES PALING HINA

MAY THE BABUN BE WITH YOU

HAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKTTTTTTTTTUUUUUIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!!!!!!!!!
BÂBÍ ÅÑÂK DÀJJÄL YÂNG PALING HINAAAAAAAA

fuck lah, kw pnya poyo. .

avatar
Ni Sumer Poyo...

Haktuihhh

hai., jangan ckp camtu tak baik tau DOSA ITU AMALAN SETAN.., tapi betul jgk asyik buat comment camtu jerr mcm nie ke keturunan nabi adam malu beb tercipta halkum cam nie